7-годишна балерина във Вирджиния прави огромен напредък, след като почти загуби

...
7-годишна балерина във Вирджиния прави огромен напредък, след като почти загуби
Коментари Харесай

Момиче от Вирджиния, 7, се завръща на сцената за танца „Лешникотрошачката“, след като почти загуби краката си при инцидент

7-годишна балерина във Вирджиния прави голям прогрес, откакто съвсем загуби краката си в урод случай, съгласно клиниката Carilion в Роанок.

След като прекара последните няколко месеца в болничното заведение, Обри Скалета, на 7 години, съумя да направи немислимото и да танцува в „ Лешникотрошачката “, откакто съвсем загуби и двата си крайници при чудноват случай през май, според Carilion Clinic.

В известие Carilion Clinic сподели, че Обри се е прибирала от гимнастика с татко си и сестра си близначка Грейсън, когато се е случило невъобразимото.

Здравни чиновници споделиха, че Скалета си е играла с ремък с тресчотка, когато част от ремъка е излязла през прозореца и се е увила към задвижващия вал.

Тогава тя съвсем беше издърпана през прозореца, само че вместо това ремъкът отряза краката й.

Обри беше превозен с хеликоптер до педиатричен травматологичен център от първо равнище в Carilion Roanoke Memorial Hospital, където ортопедичен хирург и неговият екип действаха бър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР